AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 16:15
Tidl. City-spiller: Vi er kilometer foran United lige nu

Nigel De Jong mener, at Manchester City er langt foran lokalrivalerne i øjeblikket.


Det plejede i en årrække at være én af de mest intense rivaliseringer om Premier League-titlen, men i dag er Manchester City langt foran lokalrivalerne fra Manchester United.

Det mener Nigel De Jong.

- Jeg synes, City er kilometer foran Manchester United lige nu. Jeg snakker ikke om, hvilken klub der er størst, men hvis vi kigger på strukturen, spillermaterialet, filosofien, så er City langt foran, siger hollænderen til BeIN Sports.

- Det hele skyldes, at Fergid lofrod klubben, og først nu indser man, hvor vigtig han var for United. City udnyttede bare muligheden og tog ikke kun ét eller to, men tre skridt og overhalede dem.

De fleste vil nok gerne skrive under på, at der er en niveauforskel på de to Manchester-klubber lige nu, men den kan blive endnu større, mener De Jong.

- City fortsætter. Så længe United ikke kan erstattte ting og blive bedre, så vil City fortsætte med at udbygge forspringet. Det samme gælder Liverpool, siger De Jong.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED