Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2021 20:40
Tidl. City-spiller indrømmer: Jeg fejlbedømte Tuchel

Micah Richards var skeptisk i starten, men anerkender den forvandling, Thomas Tuchel har skabt i Chelsea.


Thomas Tuchel har bragt Chelsea frem til FA Cup- og Champions League-finalen i denne sæson. 
 
Det er bemærkelsesværdigt, hvor stor en indflydelse, tyskeren har haft på klubben, siden han ankom til Stamford Bridge i januar.
 
Micah Richards, der tidligere har spillet for Manchester City, var skeptisk over for Thomas Tuchel, skriver han i en klumme i den britiske avis, Daily Mail.
 
- Jeg afskrev ham ikke, men der var noget ved den ansættelse, der ikke føltes rigtigt. Han gjorde eksempelvis ikke brug af hverken Mason Mount eller Reece James i sin første kamp med klubben, hvor de spillede 0-0 mod Wolves, og jeg var ikke sikker på, hvad han havde opnået hos PSG, skriver Richards.
 
Stemningen er dog blevet vendt til det positive.
 
- Men her er vi, fire måneder senere, og de har en chance for at vinde både Champions League og FA Cup. Tuchel har også sejre mod Guardiola og Klopp at skrive sig bag øret i denne sæson. Udviklingen har været bemærkelsesværdig, skriver han endvidere.
 
- Se på Chelseas defensiv, siden han kom til. De har holdt buret rent 19 gange i 25 kampe i alle turneringer, det er helt vanvittigt, mener Richards i sin klumme.
 
Micah Richards spillede for Manchester City fra 2005 til 2015.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED