Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 12:41
Tidl. Chelsea-spiller: To spillere skal erstattes før Tuchel kan vinde titlen

Glen Johnson mener, Chelsea er mindst to signings fra at kunne spille med om det engelske mesterskab.


Thomas Tuchel ser ud til at have stabiliseret Chelsea, men The Blues er så langt fra førerholdet Manchester City, at det engelske mesterskab er en umulig drøm i denne sæson.

Men Glen Johnson kan ikke se, hvorfor The Blues ikke skulle kunne udfordre næste sæson, hvis klubben erstatter to af sine mest garvede spillere.

- Jeg føler, HCelsea har brug for en topforsvarer og en topangriber. Jeg synes særligt, en ny angriber bør være i fokus. Giroud er nu 34, så der er grænser for, hvad han kan opnå, siger Johnson til Metro.

- Det samme gælder i midterforsvaret, hvor Thiago Silva uden tvivl er i en klasse for sig selv. Problemet er bare, at hans krop ikke kan håndtere at spille i Premier League hver uge.

Til angriberposten sættes Chelsea særligt i forbindelse med Erling Håland i øjeblikket, men det gør Manchester United, Liverpool og Manchester City også, så der er ingen tvivl om, at det er nemmere sagt, end gjort at signe den 20-årige nordmand.

Defensivt er det hovedsagligt David Alaba, Niklas Süle og Jerome Boateng, som i nyere tid er blevet rygtet til Stamford Bridge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED