AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 12:40
Tidl. Chelsea-spiller: Lampard ville ikke have hentet Pulisic

Chris Sutton er overbevist om, at Frank Lampard ikke havde hentet Christian Pulisic, hvis han havde muligheden.


Chelsea hentede Christian Pulisic sidste vinter, hvor Antonio Conte & Co. erhvervede amerikaneren for £58 millioner. 

Christian Pulisic blev dog sæsonen ud, og dermed blev skiftet først en realitet denne sommer, hvor Frank Lampard overtog roret på Stamford Bridge.

Tre kampe har han fået fra start i denne sæson, og den tidligere Chelsea-angriber, Chris Sutton, tror ikke, at Frank Lampard er den store fan.

- Lampard har ikke noget imod ham. Han vælger bare det bedste hold til at vinde kampe. Det var ikke hans signing. Han har Hudson-Odoi og Mount, og det er svært for ham at vælge sin bedste startellever, siger Sutton til BBC.

- Jeg kan ikke se ham på holdkortet lige nu. Det ville være interessant at se, om Frank havde hentet ham. Det svar, tror jeg, er ret tydeligt. Det ville han ikke. 

- Men der er en grund til, at Chelsea har brugt så mange penge på ham. Han er en ung knægt med et stort talent. Det skal han ud og vise. Det er godt for Frank at have bredde på de positioner, lyder det fra Chris Sutton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED