AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 11:26
Tidl. Chelsea-spiller: Arsenal kan ligge under stregen til nytår

Jason Cundy har ikke mange rosende ord til overs for Arsenal i øjeblikket.


Arsenal er officielt inde i sin værste stime i 42 år med ni kampe uden sejr, og det kan blive meget værre, før det måske igen lysner.

Det mener den tidligere Chelsea-forsvarer Jason Cundy, der efter torsdagens nederlag hjemme mod Brighton gav Arsenal-spillerne en hård medfart.

- I første halvleg var Arsenal patetiske, virkeligt patetiske. De var en joke, så dårlige var de, sagde Cundy til The Sports Bar.

- I anden halvleg forsøgte de sig, men i første halvleg var de tandløse og udviste ingen rygrad. De var forfærdelige, og Brighton var klart det bedste hold på banen.

Klubbens midlertidige manager Freddie Ljungberg udtalte sig ikke i samme termer efter nederlaget, men han erkendte også, at holdet virkede skræmte i første halvleg.

Svenskeren erkendte samtidigt, at truppen har desperat brug for et selvtillidsboost og en sejr, men Cundy frygter, at det kan blive endnu værre for The Gunners.

- De har ikke vundet en Premier League-kamp i to måneder og har Manchester City og Chelsea på kampprogrammet inden nytår, udtalte Cundy.

- Jeg mener det dybt seriøst, når jeg siger, at de kan befinde sig under nedrykningsstregen, når vi runder det nye år.

Lige nu ligger Arsenal fem points over nedrykningsstregen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED