Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2021 10:31
Tidl. Chelsea-keeper raser igen mod UEFA: Vi er ikke robotter

Thibaut Courtois er igen ude med hård kritik af det europæiske fodboldforbund.


At Thibaut Courtois er svært utilfreds med UEFA er vist mildest talt en underdrivelse.
 
Forleden fortalte den belgiske målmand, at han ikke kunne forstå, hvorfor der skulle spilles om tredjepladsen i Nations League-turneringen.
 
Og nu er den nuværende Real Madrid-keeper med en fortid hos Chelsea igen ude med skarp kritik af det europæiske fodboldforbund.
 
- Det er bare et pengespil, og det bliver vi nødt til at være ærlige omkring, siger Courtois, ifølge ESPN, efter nederlaget på 1-2 til Italien i kampen om bronzemedaljerne.
 
- For UEFA drejer det sig om ekstra penge, og det er kun en ekstra kamp, fordi den sendes på TV. Selvfølgelig vil alle gerne spille, men se hvor meget de to hold skiftede ud.
 
- Hvis vi havde mødtes i finalen, havde andre spillere spillet. Det viser bare, at vi spiller for mange kampe. 
 
For Belgien var både Eden Hazard og Romelu Lukaku fraværende, men det skyldes dog, at de havde pådraget sig skader i forbindelse med semifinalekampen mod Frankrig tre dage tidligere.
 
Det tætte kampprogram får også en bemærkning med på vejen fra den rasende målmand.
 
- Næste år skal vi spille VM i november. Vi skal spille frem til slutningen af juni igen. Vi bliver skadet. Ingen kerer sig om spillerne. I juni, efter en sæson, skal vi så spille fire kampe i Nations League, og så bliver vi kun givet to ugers ferie, fortsætter kritikken. 
 
Courtois kan se frem til en mindre pause, nu hvor han først skal i aktion igen på søndag, når Real Madrid tager imod Athletic Bilbao i den spanske hovedstad.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE