AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 12:52
Tidl. bestyrelsesformand: Klopp er ved at blive arrogant

Crystal Palaces tidligere bestyrelsesformand Simon Jordan føler, at Liverpool-træneren er begyndt at ændre sig til det værre.


Jürgen Klopp har stor succes med Liverpool, men Michael Jordan, der plejede at være bestyrelsesformand for Crystal Palace, mener også, at successen er ved at stige den ellers så sympatiske tysker til hovedet.

Efter weekendens kamp langede Liverpool-træneren blandt andet stærkt ud efter Leicesters Hamza Choudhury efter en hård tackling på Mohamed Salah, og Jordan føler, at raseriet viste en ny side af Klopp.

- Jeg har bemærket en mindre ændring af Jürgen Klopps væremåde. Han virkede meget barsk og irritabel i sit interview efter kampen. Jeg ved, hvordan journalister kan drive dig til vanvid, men jeg så ham ikke brokke sig måden, Trent Alexander-Arnold slagtede en modspiller ved at trække knopperne ned langs hans akilleshæl, udtaler Jordan til Talksport.

- Jeg sidder bare og undrer mig over, hvordan hans sympatiske fremtoning har gjort, at han er sluppet afsted med visse ting gennem sine førset år i Liverpool. Han var notorisk kendt for at tabe finaler, men nu hvor han har vundet Champions League, tænker jeg; "Nu har du vundet noget, skifter du så din opførsel udadtil?".

Typisk fremstår Klopp som en jovial manager, der sagtens kan joke med sig selv også, men Jordan frygter, at tyskeren er ved at udvikle en grad af arrogance, som ofte kendetegner fodboldtrænere.

- Det var hans hypnotiserende million dollar-smil, som fik hele medieverdenen til at være tilhængere af Klopp. Men ændrer han sig? Er han ved at blive inficeret af den sygdom, der gør mange fodboldtrænere til arrogante? spørger Jordan.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED