AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 12:19
Tidl. Arsenal-spiller: Disse fem profiler skal sælges

Paul Mariner mener, at klubben bør skille sig af med fem førsteholdsspillere.


Arsenal bør forsøge at skille sig af med Mesut Özil, Granit Xhaka, Sead Kolasinac, Calum Chambers og Shkodran Mustafi hurtigst muligt, mener Paul Mariner.

For det kan godt være, at det er Unai Emery, der får størstedelen af kritikken for Arsenals dårlige stime,  men en lang række af holdets "stjerner"  er medskyldige.

Særligt Mustafi burde blive solgt, så snart chancen byder sig.

- Hvis man kigger på hans tøj, når han spiller fodbold, er han altid dækket af græs og mudder, for han ligger hele tiden på ryggen og aner ikke, hvordan man forsvarer ordentligt. Han skal væk, siger Mariner til Goal.

Den er de fleste Arsenal-fans formentligt enige i, men det virker til, at fanbasen er mere opdelte, når det omhandler Mesut Özils fremtid for klubben.  Mariner er dog af den holdning, at tyskeren ikke længere beviser sin værd.

- I øjeblikket er han en skygge af sig selv. Lige siden han forlængede sin kontrakt, har han underpræsteret. Jeg ville sælge ham, siger Mariner, der også gerne så Calum Chambers blive vist vejen til udgangen på The Emirates.

- Hvad er hans bedste position? - Han er kun en backup-spiller, og man kommer ikke til at vinde noget med ham i startelleveren. Det er helt simpelt.

Kolasinac har heller ikke evnerne til at løfte Arsenal til et nyt niveau, mener Mariner.

- Han er en okay back, og man får det, man kan se med ham, men ville jeg vælge ham frem for Tierney? - Aldrig i livet. Kolasinac skal også sælges, siger Mariner,  der heller ikke kan se Granit Xhaka have nogen fremtid i klubben efter kolissionen med Arsenals egne fans på stadion.

- Han har ikke kvaliteterne til at spille for en klub som Arsenal, og han gik over stregen med sine handlinger over for fansene. Jeg synes, han er færdig for Arsenal.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED