Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 12:01
Tidl. Arsenal-spiller åbner op: Det fortryder jeg mest

Jack Wilshere fortæller i et interview til Daily Mail om sin største fortrydelse i sin tid i Arsenal.


Den tidligere Arsenal-anfører, Jack Wilshere, fortæller, at han fortryder, han ikke lyttede mere til lægerne i sine unge dage i den engelske storklub. 

Wilshere, der nu er at finde i Bournemouth i den næstbedste engelske række, tilbragte 17 år hos the Gunners, som gik fra ungdomsspiller til seniorspiller, der dog endte i 2018 grundet et overflod af skader. 

Den engelske midtbanespiller spillede 125 kampe ligakampe for Arsenal, men det kunne have endt med mange flere, hvis han havde lyttede mere til lægerne, fortæller han. 

- Jeg husker samtalerne med klubbens fysioterapeuter og læger i mit første år i Arsenal. De var sådan 'Hør, du spiller meget.', hvor jeg så sagde, at det var det, jeg ville, siger Wilshere til Daily Mail. 

- Jeg levede drømmen fuldt ud. Jeg var 19 år, spillede for Arsenal og kæmpede med for Premier League-titlen og i Champions League. Ingen skulle fortælle mig, jeg behøvede hvile, men det er én af de største fejltagelser, jeg begik. Jeg ville ønske, jeg havde lyttet til staben meget mere, så jeg havde lært min krop mere at kende. 

- Hvis jeg kunne gå tilbage og ændre en ting, ville det være at styre mine kampe, forstå min krop og lytte mere, men det er nemt at sige nu, fortæller Wilshere.

Den 29-årige tidligere landsholdsspiller har fået seks kampe for Bournemouth denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED