Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 08:27
Tiden rinder ud: Liverpool-forsvarer er fortsat ikke klar til United-kampen

David Maddock fra Daily Mirror skriver, at Joel Matip endnu ikke er i stand til at træne med førsteholdstruppen.


Joel Matip er i stand til at træne på græs og kan løbe både med og uden bolden, men den 29-årige Liverpool-forsvarer har endnu ikke overbevist klubbens lægestab om, at han er i stand til at spille søndagens storkamp mod ærkerivalerne fra Manchester United.

Siden han pådrog sig en skade mod West Brom den 27. december, har Matip arbejdet intensivt med Liverpools lægestab med øje mod netop kampen mod The Red Devils, men han har endnu ikke været i stand til at træne med resten af truppen. Det skriver Daily Mirror.

Jürgen Klopp skulle være af den holdning, at han vil se midtstopperen være i stand til at gennemføre mindst to træningssessioner med resten af holdet uden at falde fra hinanden, før han kan blive dømt klar til søndagens kamp.

Det efterlader ganske lidt tid til, at Matip kan bevise, at han er sin skade kvit, og det stiller selvfølgelig atter Klopp i en situation, hvor han skal overveje sine muligheder i midterforsvaret. Parrer man Fabinho med Jordan Henderson, hvis kvaliteter man måske hellere ville bruge på midtbanen, eller bliver makkeren 19-årige Rhys Williams, som måske får sig en hård dag på kontoret mod Manchester Uniteds angribere?

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED