Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 19:26
Thowback til 1996/97-sæsonen: Sådan kommer Liverpools næste udebanetrøje til at se ud

Footy Headlines kan vise de første billeder af det, der efter sigende kommer til at blive Liverpools næste udebanetrøje.


Der går nok mindst et halvt år, før vi får det endeligt bekræftet, men Footy Headlines kan allerede nu løfte sløret for, hvordan Liverpools udebanetrøje for 2021/22-sæsonen angiveligt kommer til at se ud.

Informationen stammer fra Twitter-brugeren FumlerRawk, som havde en fremragende track record med at lække Liverpools nuværende Nike-trøjer før tid. Samtidigt plejer Footy Headlines at ramme mere rigtigt end forkert, så der er god grund til at tro, det kommer til at holde stik.

Gør det, kommer vi til at få en Liverpool-trøje, som ser ud til at være heftigt inspireret af den Reebok-producerede jersey, som klubbens spillere bar tilbage i 1996/97-sæsonen.

Farven har fået navnet "Fossil" og ligner noget, som ville udgøre den ideelle camouflage til en omgang ørkenkrig. I kan se farven, 2021/22-udebanetrøjen angiveligt får, og hvad den potentielt lader sig inspirere af, herunder:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED