Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2022 10:32
Thomas Frank om Eriksen-handel: "Vi tilbød ham en kontrakt"

Brentford-manageren afslører i et interview, at klubben tilbød ham en ny kontrakt.


Christian Eriksen nærmer sig Manchester United, eftersom han er blevet enig med Manchester United om de personlige vilkår. 

Til sidst mangler kun det obligatoriske lægetjek, før han kalde sig Manchester United-spiller.

Men ifølge Brentfords-manager,Thomas Frank, så har han endnu ikke opgivet håbet om, at Eriksen vender tilbage til danskerklubben.
 
Det siger han i et interview med B.T. dk
 
- Lige nu er han ikke Brentford-spiller, men han er heller ikke spiller hos nogen andre. Det kan da godt være, det lige nu ser ud til at blive et andet sted end hos os, men lad os nu se, siger den tidligere Brøndby-træner.
 
Thomas Frank blev efterfølgede spurgt om, de havde tilbudt Christian Eriksen en ny kontrakt, hvor han svarede:
 
- Vi har tilbudt ham en kontrakt, og han har så skullet finde ud af, hvad han vil med sit liv og karriere. Så han har et tilbud fra os, men jeg ved ikke, hvad der ellers er. Jeg går dog ud fra, at der er tilbud fra nærmest alle andre. Han har været sindssygt glad for at være her, og jeg ved, at han overvejede os kraftigt, da vi gav ham tilbuddet – af mange årsager. Men jeg ved ikke noget som helst om, hvad han har besluttet, slutter Thomas Frank til B.T.
 
 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE