AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 08:57
Thomas Frank og Brentford har budt på Arsenal-angriber

Daily Mail skriver, at Brentford har forsøgt at signe 18.årige Folarin Balogun.


Brentford med danske Thomas Frank i spidsen har budt £5 millioner plus bonusser på Arsenal-angriberen Folarin Balogun, men det er blevet afvist.

Det skriver Daily Mail fredag morgen.

Det er også ambitiøst af Championship-klubben, som på en femteplads forsøger at sikre sig oprykning til Premier League. 18-årige Balogun anses nemlig som et af de største offensive talenter i England.

Han scorede 28 mål i 28 kampe for Arsenals ungdomshold sidste sæson, og trods skadesproblemer står han noteret for syv mål og fire assists i 12 kampe for The Gunners' U23-hold i år.

Det tyder på, at Arsenal enten ikke ønsker at sælge stortalentet eller forlanger mere,  end Brentford hidtil har budt.  Det kan de måske også, da AC Milan angiveligt også har interesse i den unge angriber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED