Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2021 19:14
Thiago sætter sit alletiders drømmehold - med United-spiller

Thiago Alcantara har peget på de fem spillere, som skulle udgøre hans femmandsdrømmehold.


Som Liverpool-spiller skal man nok passe på med at pege på Manchester United-spillere, når man sætter sit drømmehold - og vice versa. Thiago Alcantara er dog ikke ræd for at erkende, at han ville vælge David de Gea som målmand, hvis han skulle sætte sit femmandsdrømmehold i dag.

Den spanske Liverpool-stjerne har dog en diplomatisk forklaring på, hvorfor han sætter sit hold, som han gør.

- Jeg plejer at sige, at i stedet for at sætte et hold med de bedste spillere, vil jeg hellere spille med dem, jeg har bedst kemi med og er bedste venner med. Det gælder min bror Rafinha fra Paris Saint-Germain, Rodrigo Moreno fra Leeds, Jonathan Dos Santos fra La Galaxy og David de Gea, der står på mål for Manchester United, fortæller Thiago i en Q&A på Liverpools Twitter.

Ser man bort fra De Gea er det altså en offensiv blanding, og Thiago kan også godt se, at hans femmandshold kunne løbe ind i problemer defensivt.

- Jeg skulle selvfølgelig også selv inkluderes, men vores problem er, at nogen bliver nødt til at forsvare, men det er okay, fortæller den spanske midtbanemaestro.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED