Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 13:29
Thiago misser Ajax-kamp: Gode nyheder om Matip

Thiago Alcantara misser Liverpools Champions League-møde med Ajax på onsdag, men hans knæskade er efter sigende ikke seriøs.


Thiago Alcantara pådrog sig en skade i lørdagens Merseyside derby oven på en meget hård tackling af brasilianske Richarlison, der prompte blev udvist. 

Spanieren kan se frem til en smule tid på sidelinjen, men Liverpool Echo skriver, at hans skade ikke holder ham ude i en lang periode. 

Avisen skriver, at Thiago lørdag blev scannet på et hospital i Liverpool og dermed misser Champions League-mødet med Ajax i midtugen. 

Dog er der gode nyheder relateret til Joel Matip. 

Der florerede tidligt mandag på Twitter rygter om, at midterforsvareren var blevet skadet, men ifølge Echo og andre medier blev han scannet lørdag, men der ikke blev fundet nogle store problemer. 

Han er dog tvivlsom til onsdagens møde med Ajax. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED