AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 16:42
Terry afslører: Denne træner var min karrieres bedste

I et længere interview med The Independent fortæller Chelsea-legenden, hvilken træner som gjorde størst indtryk på Stamford Bridge.


John Terry nåede at have adskillige verdenklassen managers gennem sin årelange karriere på Stamford Bridge, men Chelsea-legenden føler selv, at én var større end de andre.

Det er selvfølgelig José Mourinho, The Special One, der transformerede klubben og gjorde dem til titelvindere med netop Terry som kaptajn.

- I min karriere var José Mourinho uden tvivl den største træner, fortæller Terry til The Independent.

- Han kunne have sagt; "Vi skal til Månen," og jeg tror - og det mener jeg dybt seriøst - at samtlige spillere i hvert fald ville forsøge på det for ham.

Helt så højt bad portugiseren dog aldrig Chelsea-spillerne om at række, men det var ham, der katapulterede dem til toppen af engelsk fodbold, hvor de sidenhen har været fast inventar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED