Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag med kritik af United-spiller: "Han var ikke god nok"

Af Kasper Leif Pedersen
27.09.2023 Kl. 14:45
Hollænderen mener ikke, at han var god nok.

Manchester United vandt endnu engang i går, tirsdag, da man vandt med 3-0 over Crystal Palace i Carabao Cuppen.

 

 

Men Erik ten Hag har advaret sine spillere om at fokusere på den næste kamp, der igen er mod Crystal Palace – men denne gang i Premier League.

– Vi dominerede kampen, vi havde nogle gode angreb, kontrol i boldbesiddelse og scorede flotte mål. Vi ved, at vi ikke er i den position, vi gerne vil være i, så vi må bygge op, indhente det forsømte og arbejde med processen og resultaterne. Lad være med at se for langt frem. Den næste kamp er den vigtigste.

– Stemningen er altid god, men selvfølgelig er der skuffelse og frustration, når man ikke vinder i United, men sammenholdet er der altid.

En af de bedste på dagen var Alejandro Garnacho, der også nettede på dagen, men også ham gav ten Hag et realitetstjek ved at hævde, at han ikke havde bidraget i tidligere kampe i denne sæson, hvor han var startet inde.

– Du har set, at vi spillede ham i starten af sæsonen, og så var hans bidrag ikke godt nok. Men han havde også nogle gode aktioner. Man ser altid, at han er en trussel i spillet, selv når han ikke spiller så godt.Han skal lære, at når han gør sit arbejde i forsvaret, vil han altid have sit øjeblik, og han vil altid være afgørende, fordi han har store kvaliteter. Og det er ikke kun uden bold. Men jeg vil gerne se som i dag, at han kommer ind i feltet på det rigtige sted for at afslutte, sagde Erik ten Hag ifølge Mirror.

Erik ten Hag sluttede dog også med at sige, at det er meget normalt i Garnachos alder, som er 19 år.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

3. Tabte 8-0: Nu kan de blive straffet af FA

4BREAKING: Antony vender retur til England

5. Guardiola raser: Vi kan kun træne i fem minutter

Annonce