AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:08:2022 19:54
Ten Hag: "Jeg er ikke tilfreds"

Den nye Manchester United-manager var ikke tilfreds med søndagens præstation.


Søndag tabte Erik Ten Hag i sin Premier League-debut, da Manchester United led et 2-1-nederlag til Brighton på Old Trafford.

Her er hvad den hollandske manager havde at sige, efter kampen: 

- Selvfølgelig er det helt klart et tilbageslag og en stor skuffelse. Jeg vidste fra starten, at det ikke ville blive let. Vi gav to lette bolde væk, og det var ikke særlig godt i organisationen. Det er tydeligt at se i anden halvleg, at vi var bedre, efter  Eriksen var længere nede på midten og Ronaldo oppe på toppen. Vi skabte ting, og Rashford havde to gode chancer - det er en skam, at vi ikke scorede.

Ten Hag fortsætter: 
 
- Jeg er ikke tilfreds, slet ikke. Vi tabte, og det var ikke nødvendigt. Vi burde gøre det bedre. Vi lavede fejl på bolden og organisationsfejl i forsvaret. Vi er nødt til at tage ved lære og lære hurtigt af det, sagde hollænderen til Sky Sports. 
 
Manchester Uniteds næste Premier League-kamp er mod Brentford på lørdag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE