AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 18:31
Telegraph: Italiensk storklub fører kampen om Xhaka

AC Milan ligner lige nu det bedste bud på Granit Xhakas næste arbejdsgiver, men en Premier League-klub byder sig også til.


Granit Xhaka ligner en færdig mand i Arsenal, og rygterne går på, at the Gunners allerede vil forsøge at skille sig af med schweizeren til januar. 

På rygtebørsen er han blevet kædet sammen med flere klubber, men ifølge the Telegraph er det italienske storhold AC Milan lige nu favoritter til at snuppe midtbanespilleren. 

Der har da også været meldinger om, at Xhaka allerede er begyndt at kigge på hus i Milano, men italienerne er ikke alene om interessen.

Newcastle står nemlig også klar til at hente Xhaka på en lejeaftale, hvis han ønsker at blive i den bedste engelske række. 

Det kan dog blive svært for the Magpies at hamle op med AC Milan, men det har ikke fået manager Steve Bruce til at opgive håbet.

Xhaka har ikke spillet for Arsenal siden den famøse udskiftning mod Crystal Palace. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED