Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 09:22
Teknisk set en f***finger: West Ham klasker kæmpe prisskilt på Rice

Ifølge Talksport-vært Simon Jordan forlanger West Ham op mod £100 millioner for Declan Rice til sommer.


Declan Rice er allerede en formidabel spiller med potentiale til meget, meget mere, men han er ikke en spiller værd £100 millioner. Så når West Ham angiveligt smækker et sådan prisskilt på den centrale midtbanespiller, betyder det i praksis "hold nallerne væk" til Manchester United og Liverpool.

Begge klubber er gennem den seneste måneds tid blevet kædet sammen med den 22-årige West Ham-profil, men i en tid præget af finansiel usikkerhed på grund af coronakrisen er det simpelthen umuligt at se en af de engelske storklubber - eller nogen andre - betale £100 millioner for en spiller som Rice.

Ifølge Simon Jordan fra Talksport skulle West Ham dog slet ikke ville overveje et salg, medmindre et bud nærmer sig det trecifrede millionbeløb i pund.

- Sullivan (West Ham-medejer, red.) har allerede fortalt mig, at der skal bydes højere end £100 millioner, før West Ham overhovedet vil overveje et salg. Vi må vente og se, hvad der sker på den front, fortæller Jordan til Talksport.

Det kan selvfølgelig også være West Hams forsøg på at stille sig selv stærkt forud for en mulig forhandlingssituation til sommer, men selv bud på £70, £80 eller £90 millioner er svære at forestille sig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED