AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2020 22:44
Tanganga om PL-debut: Troede vi ville score til sidst

Jose Mourinho overraskede de fleste, da han gav forsvarsspilleren Japhet Tanganga Premier League-debut med en startplads mod Liverpool lørdag aften.


Tottenham skulle lørdag aften forsøge at hente en sejr, da de tog imod topholdet Liverpool. Til kampen havde Spurs-manager Jose Mourinho valgt at give det 19-årige forsvarstalent Japhet Tanganga en plads i startopstillignen og dermed fik den unge forsvarsspiller også sin debut i Englands bedste fodboldrække.

Japhet Tanganga spillede hele kampen i Spurs-forsvaret og efter kampen var han glad for sin debut, selvom det ikke blev til point.

- Vi ved, at Liverpool har en rigtig giftig trio i front og vores gameplan var at forsøge at stoppe dem. Det lykkedes meget godt den første halve time, men så fik de deres mål. Det var dog vigtigt, at vi gik til pause kun et mål nede, så vi havde noget at spille for i anden halvleg, udtalte debutanten til SpursTV efter kampen og fortsatte:

- I anden halvleg havde vi chancerne til at udligne, ja måske endda vinde kampen. Det havde gjort min debut helt fantastisk, forklarede Japhet Tanganga.

Den 19-årige forsvarsspiller blev ligeledes spurgt ind til, hvornår han fik besked på, at han skulle spille lørdagens kamp:

- Manageren kom hen til mig i tirsdg og spurgte om jeg ville spille. Han spurgte, om jeg var nervøs. Det var jeg ikke. Jeg var klar og drengene har hjulpet mig og taget godt imod mig. Jeg er glad for at få min debut i Premier League for klubbens førstehold, men ærgerlig over resultatet, sluttede Japhet Tanganga. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED