Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 09:25
Tak, Abramovich: Lampard-fyring giver United en kæmpe transferfordel

Ifølge Manchester Evening News er der god grund til at tro, Frank Lampards fyring kan få en positiv effekt på Manchester Uniteds næste transfervindue.


Frank Lampard var virkelig ivrig efter at bringe Declan Rice tilbage til Stamford Bridge, men nu er Super Frankie Lampard fortid for The Blues, og ifølge The Athletic er klubbens interesse i den 22-årige West Ham-profil nu væk med ham.

Det efterlader en åben motorvej for Manchester United. Ifølge Manchester Evening News er The Red Devils på udkig efter at lave fire signings i 2021, og en ny defensiv midtbanespiller står højt på ønskesedlen.

Rice, der har gang i endnu en imponerende sæson for højtflyvende The Hammers, er selvfølgelig et af transfermålene, man har i betragtning til positionen .Ole Gunnar Solskjær skulle være stor beundrer af den engelske landsholdsspiller, og Manchester Uniteds chancer for at hente ham er øget markant med fyringen af Lampard.

Førhen lignede Rice nærmest en garanteret Chelsea-signing, men interessen blev drevet af Lampard, så nu er Ole Gunnar Solskjærs snit til at drage fordel af situationen.

Men selvom konkurrencen fra Chelsea angiveligt er væk, bliver det næppe nogen nem sag at nå til enighed med West Ham. Der har været rygter om et prisskilt på op mod £70 millioner, og et sådan beløb burde også være svært for Manchester United at finde, når klubben også har intentioner om at lave yderligere tre signings.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED