Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 14:35
Tagselvbord: Leipzig er klar til at sælge hver af sine stjerner

Direktøren for RB Leipzig anerkender, at alle Bundesliga-klubbens stjerner er til salg, hvis prisen er rigtig.


Som salgene af Timo Werner og Naby Keita har vist, har Leipzig været villige til at skille sig af med nogle af sine største stjerner, når de europæiske storklubber stod parat med en stor pose penge.

Den forretningsmodel lever fortsat i bedste velgående, og klubdirektør Oliver Mintzlaff lægger ikke skjul på, at Dayot Upamecano, Marcel Sabitzer, Christopher Nkunku og Konrad Laimer alle er til salg, hvis bare prisen er god nok.

- Vi har en trup med masser bredde og kvalitet, så vi vil sælge vores topspillere igen, hvis det giver mening finansielt, for vi har vist, at vi kan håndtere det sportsligt, udtaler Mintzlaff til Sport Bild.

- Når jeg tænker på salget af spillere som Werner, Cunha, Keita og Demme, så har vi tjent en masse penge og alligevel forbedret os på den sportslige side.

Meget tyder på, at Dayot Upamecano, der nærmest har været rygtet til samtlige Big Six-hold, kommer til at forlade Leipzig til sommer, og der er angiveligt også interesse i Marcel Sabitzer fra både Arsenal og Tottenham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED