AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 12:31
Tag over hovedet: Stjerne har fundet hus forud for United-skifte

The Express skriver, at Jack Grealish har fundet sig et hus forud for et muligt skifte til Manchester United denne sommer.


Jack Grealish er ét skridt tættere på en Manchester United-transfer, efter Aston Villa-anføreren har fundet sig et hus nær Manchester, erfarer The Express.

Den 24-årige playmaker skulle sammen med Jadon Sancho stå øverst på The Red Devils' ønskeliste denne sommer, og noget kunne tyde på, at klubben har udtrykt sin interesse i at signe englænderen, nu hvor han aktivt har været på husjagt.

Og nu skulle Grealish have fortalt sine venner og bekendte, at han har fundet sig et hus i den nordvestlige del af England nær Manchester.

The Express nævner dog ikke, hvorvidt Grealish allerede har købt huset eller blot har fundet stedet, han satser på at købe, hvis en transfer til Manchester United bliver en realitet denne sommer.

Man skal passe på med at sælge skindet, før bjørnen er skudt, og der er rygter om, at Aston Villa kræver £80 millioner for sin anfører.  Det er måske lige i overkanten, og spørgsmålet er, om Manchester United er villige til at betale den pris, hvis ikke Aston Villa går på kompromis.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED