Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 18:27
Tæt på: Manchester United forhandler med gratis AC Milan-profil

26-årige Hakan Çalhanoğlu kan være på vej til Manchester United næste sommer. The Red Devils ligger efter sigende i tætte forhandlinger med den tyrkiske playmaker


I sommeren 2017 købte AC Milan tyrkiske Hakan Çalhanoğlu fri af Bayern Leverkusen for godt 175 millioner kroner, og siden da er det blevet til 27 mål og 40 assists i 137 kampe for playmakeren, der har kontraktudløb til næste sommer. 

De vil forståeligt nok gerne beholde deres 26-årige profil i Milano, men ifølge den normalt pålidelige Bild-journalist Christian Falk, så er Manchester United tæt på at sikre sig hans underskrift.

The Red Devils skulle have været i kontakt med Çalhanoğlu siden denne sommer, og det gensidige ønske om at få en handel i mål er efter sigende så stort, at hovedpersonen har takket nej til et tilbud fra Juventus. 

Da Hakan Çalhanoğlus kontrakt udløber til næste sommer, så kan Manchester United officielt sikre sig hans underskrift fra januar af uden at skulle betale noget i kompensation til AC Milan. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED