AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 16:39
Tæt på gratis januarsigning: Arsenal er i fremskredne forhandlinger med PSG-profil

Arsenal forsøger at signe Layvin Kurzawa denne januar, skriver David Ornstein for The Athletic.


Arsenals fodboldansvarlige direktør, Raul Sanllehi, er lige nu i Paris for forhåbentligt at kunne sætte sidste hånd på signingen af Layvin Kurzawa. Det skriver David Ornstein for The Athletic.

Den 27-årige venstreback er i øjeblikket kun marginalspiller for de franske mestre, og han nærmer sig kontraktudløb til sommer. Arsenal håber dog på at kunne signe ham nu i stedet, og der er håb om, at man kan rekruttere franskmanden uden at betale en transfersum.

Arsenals skadeskrise med skader til blandt andre Kieran Tierney betyder, at The Gunners nu forsøger at tilføje en række nye spillere denne januar.

Kurzawa skulle ifølge Ornstein, der er kendt som transferguru, når det omhandler Arsenal, være tæt på at blive forhandlet i hus, men klubben håber også på at kunne tilføje tre til fire spillere mere på lejeaftaler.

Enten dét eller også tilføje spillere som Kurzawa, der med sin korte kontrakt for Paris Saint-Germain vil koste næsten nul og niks.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED