AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 08:12
Tæt på den ægte vare: Liverpool spillede træningskamp mandag eftermiddag

Liverpool afholdt mandag en træningskamp på Anfield i forsøget på at bringe truppen tilbage til topform.


Premier League-klubberne har fået tilladelse til at påbegynde træning med fuld kontakt, og det har Liverpool været hurtige til at udnytte til fulde ved at arrangere en hel 11 mod 11 træningskamp på Anfield.

Spillernes fitness og fysiske form var selvfølgelig hovedformålet, men ikke det eneste, fortæller Liverpools assistenttræner Pep Lijnders.

- Vi ønskede at give spillerne en følelse af at spille og konkurrere uden tilskuere. Lige nu arbejder vi os tilbage skridt for skridt og er meget dedikerede efter at nå samme niveau, som vi havde før, fortæller Lijnders til klubbens officielle hjemmeside.

- I dag var et vigtigt skridt i den retning, da spillerne kunne vænne sig til de nye retningslinjer og gav dem spilletid i et miljø, som minder meget om det, de oplever, når Premier League vender tilbage.

De to Liverpool-hold, som tørnede sammen på Anfields græs mandag, så sådan ud:

I hjemmebanetrøjen: Alisson, Hoever, Matip, Van Dij, Robertson, Jones, Henderson, Keita, Elliott, Firmino, Mané.

I udebanetrøjen: Adrian, Alexander-Arnold, Lovren, Gomez, Larouci, Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Milner, Salah, Minamino, Origi.

Ifølge Daily Mirror vides det ikke, hvad træningskampen endte, men der er fotografier af både Mané og Keita, som scorer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED