AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2019 16:36
Taber omklædningsrummet: Tottenham-spillerne er utilfredse med Pochettino

ESPN skriver, at en række Spurs-profiler er uforstående over for trænerens taktiske dispositioner denne sæson.


Det er nemt at fremprovokere en krisestemning, når man taber 7-2 på hjemmebane, men alt var bestemt ikke rosenrødt for Tottenham forud for tirsdagens ydmygelse til Bayern München.

Sæsonstartet har været noget nær jammerlig, og der skulle være store spændinger mellem en række af holdets profiler og over for Mauricio Pochettino, skriver ESPN.

Interne Tottenham-kilder fortæller til mediet, at en række nøglespillere er dybt utilfredse med trænerens taktiske valg hidtil i denne sæson.

Argentineren har gjort brug af en 4-3-1-2 formation, som tillader både Harry Kane og Son Heung-min at spille frontangribere. Det lyder giftigt, men fungerer måske bedre på papiret end i praksis.

En konsekvens deraf er nemlig, at midtbanen og kanterne er blevet mere udsatte, hvilket har været medvirkende til, at Tottenham kun har holdt nullet i to ud af 10 kampe denne sæson.

- Vi bliver for hurtigt trætte fysisk, når vi spiller med en diamant-midtbane (som i 4-3-2-1-formationen, red.) udtalte Moussa Sissoko til franske RMC efter Bayern München-kampen.

Et andet taktisk kendetegn, som Mauricio Pochettino plejede at implementere,  var et intensivt presspil for at tilbageerobre bolden. Det har argentineren til spillernes store forundring opfordret dem til at skrue ned for denne sæson.

Sidst, men ikke mindst, er der startopstillingerne, som manageren har sat. Dele Alli blev foretrukket frem for Christian Eriksen mod Bayern München, hvilket også skete mod Olympiakos.

Alli formåede dog ikke at brilliere, da han fik chancen, og beslutningen om ikke at bruge Son Heung-min før 73. minut mod Olympiakos skulle også have vakt undren.

Det ville være unfair at give Pochettino hele skylden, og flere spillere har i kølvandet på nederlaget til Bayern München udtalt, at de svigtede.

Selv mente Pochettino, at det var på tide, at holdet trådte i karakter og viste, at de var "rigtige mænd" og "professionelle". Det kan han have nok så meget ret i, men det er aldrig et godt tegn, når en række af dine største profiler stiller spørgsmålstegn ved trænerens taktik.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED