AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 13:37
Tåregas og ladte våben: Sådan skal Tottenham-stjerne tilbringe den næste måned

Son Heung-min bruger suspenderingen af Premier League-sæsonen til at aftjene sin obligatoriske værnepligt.


Mandag kom det frem, at Son Heung-min officielt ville aftjene sin værnepligt fra den 20. april og fire uger frem, mens Premier League alligevel er sat på pause på grund af coronavirussen.

Værnepligten er obligatorisk for alle sydkoreanske mænd, og nu kan Reuters afsløre en række detaljer om, hvad Tottenham-stjernen kommer til at skulle gennemgå i militæret.

- Når du er i militæret, skal du være i stand til at skyde din riffel, ånde i gas og deltage i kamp, ligesom du skal kunne rulle og kravle rundt på jorden, skulle en repræsentant fra det sydkoreanske marineinfanteri have fortalt til Reuters.

Son skal derfor gennemgå kampøvelser, ligesom han også vil blive trænet i at håndtere angreb med kemiske- og atomvåben.

Som udgangspunkt må man gå ud fra, at en elitesportsmand som Tottenham-angriberen er i fysisk god form, selvom han netop er vendt tilbage fra en skade.

Men det er ikke usandsynligt, at han alligevel kan nå at blive presset under sin værnepligt.

- Der er en øvelse i et gaskammer, som efterfølges af 30 kilometers vandring med 40 kilo oppakning på ryggen, advarer talspersonen for den sydkoreanske flåde.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED