AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 16:24
Sygdom i familien: Lingard kommer med sin forklaring på formdyk

Jesse Lingard har haft meget at se til udenfor fodboldbanen.


Jesse Lingard er længe blevet hånet af modstanderholdenes tilhængere og kritiseret af Manchester Uniteds egne, for den 26-årige midtbanespiller har virkeligt haft et uimponerende fodboldår.

Det tyder dog på, Lingard har vendt kurven, og nu kommer han med sin egen forklaring på, hvorfor niveauet dalede så meget i en periode.

- Jeg præsterede ikke, og Solskjær var hele tiden over mig og ønskede mere af mig. Så jeg følte, det var bedst at banke på hans dør og fortælle ham, at mit hoved ikke var på det rette sted, fortæller Lingard i et interview med Daily Mail.

Hans mor Kirsty er nemlig syg, og derfor har Lingard måttet tage sig af sine to søskende på 11 og 14.

- Min mor har lidt af nogle ting i flere år, men aldrig fået hjælp. Det får hun nu, så jeg tager mig af min bror og min søster. De bor med mig, siger Lingard.

- Det har været hårdt at se dem, man elsker,  have det hårdt, samtidigt med at man skal dukke op på arbejde og udføre sit job.

Problemerne på privatfronten var noget, Lingard gik alene med længe, inden han endeligt valgte at indvie Solskjær i dem.  Det ville han ønske, han havde gjort tidligere.

- Jeg er en person, der godt kan lide at tage mig af problemer selv, men det er ikke nødvendigvis det rette at gøre, siger Lingard.

- Jeg bruger altid mottoet "Vær dig selv", men jeg har indset, at der er perioder, hvor man ikke bare kan være sig selv. Min far og min bror har været stærke støtter, men nogle af de ting, jeg har måttet gennemgå, har knust mit hjerte.

- Som mand må man tage ansvar og være der for alle. Jeg har måttet blive mere moden og mere vis. Når du er bekymret, er det svært at fungere ordentligt, men nu handler det om at genfinde mit niveau, og det føler jeg, at jeg kan gøre.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED