AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 19:02
Sydamerikansk udstillingsvindue: Denne spiller bør din PL-klub holde øje med

TalkSport har givet sit bud på, hvilke spillere til Copa America hver Premier League-klub bør holde øje med.


Natten til lørdag blev Cop America sparket i gang, da Brasilien slog Bolivia med 3-0. Det blev samtidig statskuddet til en turnering, hvor mange Premier League-klubber med stor sandsynlighed vil være til stede med deres scouts i jagten på nye spillere, der kan forstærke de forskellige trupper.

Men hvilke spillere bør hver enkel Premier League-klub holde øje med? TalkSport har givet deres bud på interessante spillere til hver Premier League-klub.

Arsenal:

Arsenal bør holde øje med Venezuelas angriber Josef Martinez, der til daglig spiller i MLS. The Gunners har allerede Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang, men Martinez er målgaranti og vil være en offensiv forstærkning for Arsenal.

Aston Villa:

Maxi Gomez fra Uruguay burde være den oplagte forstærkning i Aston Villa. Han er allerede blevet rygtet væk fra Celta Vigo og også til Premier League. Ifølge TalkSport burde Aston Villa melde sig ind i kampen.

Bournemouth:

Bournemouth er på udkig efter en ny målmand, og her kunne Wuilker Farinez fra Venezuela være en mulighed. Den 21-årige målmand spiller stadig i Sydamerika, men virker klar til et europæisk skifte, hvor han også har været sat i forbindelse med FC Barcelona.

Brighton:

Højrebacken Luis Advincula fra Peru spillede i sidste sæson på en lejeaftale i La Liga hos Rayo Vallecano og han vil gerne blive i Europa.

Burnley:

Salomon Rondon viste i denne sæson, at han var en vigtig spiller for Newcastle, men fremtiden på St. James Park er usikker og derfor burde Burnley følge hans situation nøje.

Chelsea:

The Blues kan ikke købe spillere denne sommer, men de kan sagtens scoute og her burde de kigge mod unge spillere. Lucas Paqueta fra Brasilien spiller til daglig i AC Milan og den 21-årige midtbanespiller kunne være interessant for Chelsea.

Crystal Palace:

The Eagles mangler en angriber, der kan lave mål og Cristian Stuani fra Uruguay har i denne sæson vist at han kan lave mål for Girona.

Everton:

Cenk Tosun har ikke været en succes på Goodison Park og Maxi Gomez kunne være en forstærkning for The Toffies.

Leicester:

The Foxes kan være på udkig efter en ny midtbanespiller, da fremtiden endnu er usikker omkring Youri Tielemans. Her kunne PSG-spilleren Leandro Paredes være en mulig løsning.

Liverpool:

Paulo Dybala har haft det svært i Juventus, hvor Cristiano Ronaldo er kommet til. Et skifte kan derfor ligge i kortene og her kunne Liverpool være en mulig destination.

Manchester City:

The Citizens behøves ikke kun bruge sommerens transfervindue på at hente nye spillere. De kunne også se på nogle af deres egne og her er 21-årige Yangel Herrera en spændende spiller. Han var udlejet til spanske Huesca i denne sæson og den defensive midtbanespiller kunne være en afløser for Fernandinho på den lange bane.

Manchester United:

Philippe Coutinho har ikke været en succes i FC Barcelona og et skifte tilbage til Premier League kan være en mulighed. Her er Manchester United flere gange blevet nævnt.

Newcastle:

Newcastle har brug for en venstrekant og her kunne Cristian Ramirez fra Ecuador være en mulighed. Han er en stjerne i Rusland og et godt Copa America kan sikre ham et skifte til Premier League.

Norwich:

Oprykkerne har Tim Krul på mål, men hvis de vil forstærke målmandsposten yderligere kan det være med den talentfulde målmand fra Venezuela Wuilker Farinez.

Sheffield United:

Akram Afif fra Qatar har i denne sæson spillet på en lejeaftale i Villarreal. Et godt Copa America kan sikre ham et fast skifte væk fra hjemlandet.

Southampton:

Ralph Hasenhuttl er igang med at genopbygge Southampton og her burde han overveje midtbanespilleren Charles Aranguiz, der til daglig spiller i Bundesligaen.

Tottenham:

Mauricio Pochettino har set sig varm på Real Betis-profilen Giovani Lo Celso, og argentineren kunne være en fin forstærkning til midtbanen i Tottenham.

Watford:

Chilenske Guillermo Maripan har imponeret i La Liga i denne sæson og er allerede rygtet til Premier League. Han ville passer fint ind i Watford spilsystem og klubben burde derfor holde øje med ham under Copa America.

West Ham:

Det kan blive svært for The Hammers at hente Gaston Pereiro,da PSV skal spille Champions League i næste sæson, men ikke desto mindre er det en spiller, der vil passer godt til West Ham.

Wolves:

Til daglig spiller højrebacken i norsk fodbold, men Ronald Hernandez kunne være en perfekt backup til Matt Doherty i Wolverhampton. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED