AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 16:33
Sydamerikaner havde United-skifte på plads - men blev så skudt i hovedet

Salvador Cabanas fortæller, at han havde et skifte til Manchester United på plads i 2010, men en skudepisode ændrede det hele.


Salvador Cabanas var en stor profil for Club America, og i 2010 var han tæt på et skifte til Manchester United.

Manchester United havde lavet en forhåndsaftale med Club America om en handel, der vil sende paraguayaneren til Old Trafford, men en episode satte en stopper for det.

På et diskotek blev Salvador Cabanas skudt i hovedet og brugte efterfølgende måneder på hospitalet for at komme sig.

- Jeg havde skrevet under på en forhåndsaftale på £1,3 millioner omkring et skite til Europa. De fortalte mig, at Manchester United var min næste destination. Club America fordoblede min løn og gav mig en lejlighed i Acapulco og en i Cancun for at beholde mig, siger Salvador Cabanas ifølge Daily Mirror.

I 2012 genoptog han fodboldkarrieren i den paraguaynske klub, 12 de Octubre Football Club, men det blev kun til 14 kampe, og derefter indstillede han karrieren. Nu lever han af at sælge brød i den paraguayanske hovedstad, Asuncion.

- Jeg fortsætter med at kigge fremad. Jeg kan godt lide arbejdet, og folk genkender mig og spørger ind til fodbold. Jeg hygger mig, lyder det fra Cabanas.

Salvador Cabanas er i dag 38 år gammel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED