AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 14:20
Swansea-anfører ude i seks uger

Swanseas aldrende anfører, Ángel Rangel, må se de kommende seks uger fra sidelinjen, efter han er blevet opereret i lysken.


35-årige Ángel Rangel har ikke været i aktion for Swansea siden opgøret mod Tottenham den 2. januar, og det står nu klart, at Swansea må se bort fra anføreren i de næste seks uger. 

Rangel blev i går opereret i lysken, og på klubbens officielle hjemmeside skriver Swansea, at de regner med at have spanieren klar om seks uger. 

Den aldrende forsvarsspiller har ikke fået meget spilletid i denne sæson, men han er en fanfavorit i klubben, hvor han har været siden 2007, og i november overtog han anførerbindet fra Leon Britton. 

Det er blevet til 364 kampe i Swansea-trøjen for Rangel, der har haft svært ved at slå Kyle Naughton af i indeværende sæson. 

Swansea skriver samtidig, at midtbanespilleren Leroy Fer også er blevet opereret, men han forventes ude resten af sæsonen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED