AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 08:40
Svimlende 670 millioner: Maguire-skifte er tæt på

Manchester United og Leicester skulle være nået sidste stadie af forhandlingerne om Harry Maguire, skriver italienske Alfredo Pedulla.


Forleden udtalte Duncan Castles fra The Times i sin The Transfer Window Podcast, at Harry Maguire ville blive signet af Manchester United inden for 48 timer.

Tidsprognosen holdt ikke helt stik, da det nu er knap 72 timer siden, men meget tyder på, at forsvarerens skifte er under opsejling - og at vi får en ny transferrekord for en forsvarer at se.

Alfredo Pedulla, som normalvis plejer at være pålidelig med sine informationer, skriver i hvert fald, at forhandlingerne er nået det allersidste stadie, og at Leicester og Manchester United er ved at få styr på de sidste detaljer.

Manchester United ender angiveligt med at betale £81 millioner for den 26-årige forsvarer, hvilket dermed overgår prisen på Virgil Van Dijk med £6 millioner.

Harry Maguire deltog ikke i gårsdagens træningskamp for Leicester, men officielt lyder det fra klubben, at det skyldes, at han har fået forlænget sin ferie. Det kan være sandt, men det kan bestemt også være en lille hvid løgn, som indikerer, at et skifte er tæt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED