AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 13:38
Svære forhandlinger med Sociedad: Tottenham ser på fire alternativer

Tottenham arbejder på en plan B, da det kniber med at få Willian José hentet til klubben.


Harry Kanes skade har gjort, at José Mourinho er desperat efter at få en ny angriber til klubben i dette transfervindue, men det er ikke bare lige til at få ordnet.

Det seneste stykke tid har Tottenham arbejdet på at få hentet brasilianske Willian José i Real Sociedad, men parterne er endnu ikke nået til enighed, og det er tilsyneladende nogle vanskelige forhandlinger, der er i gang.

Ifølge den meget respekterede Bild-journalist, Christian Falk, har det nu fået Tottenham til at se sig om efter alternativer, og London-klubben har kig på fire spillere fra Bundesligaen.

Således er både Wout Weghorst, Paco Alcácer, Mario Götze og Timo Werner en del af den plan B, som ledelsen hos the Lilywhites er ved at strikke sammen i øjeblikket.

For at lette arbejdet med at få en ny angriber til den vestlige del af London har Tottenham endda bedt topagenten, Pini Zahavi, om hjælp.

Herunder følger lidt informationer om de fire nævnte spillere.

Wout Weghorst
Alder: 27
Nationalitet: Hollænder
Klub: Wolfsburg
Mål i denne sæson: 11

Paco Alcácer
Alder: 26
Nationalitet: Spanier
Klub: Dortmund
Mål i denne sæson: Syv

Mario Götze
Alder: 27
Nationalitet: Tysker
Klub: Dortmund
Mål i denne sæson: Tre

Timo Werner
Alder: 23
Nationalitet: Tysker
Klub: RB Leipzig
Mål i denne sæson: 25


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED