Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 08:57
Svære forhandlinger: Derfor trækker Lingards skifte til West Ham ud

The Athletic skriver, at alle parter ønsker at nå til enighed om en lejeaftale for Jesse Lingard, men der er stadig et godt stykke vej, før det kan blive en realitet.


West Ham ønsker at leje Jesse Lingard, som gerne ser sig selv repræsentere The Hammers de næste seks måneder. Manchester United er også villige til at indfri det ønske, men intet er gratis her i livet - heller ikke dét at leje Lingard.

Ifølge The Athletic kræver Manchester United en anseelig sum for at udleje den 28-årige midtbanespiller til Londonklubben for resten af sæsonen. Derudover er der også et spørgsmål om lønnen.

Lingard tjener omkring £100.000 ugentligt, hvilket er en moderat lønning efter Manchester United-standarder, men en kolossal en af slagsen efter West Hams. Derfor skal den formentlig splittes op imellem de to klubber, men lige nu er man langt fra at være enige om, hvordan fordelingen skal se ud.

Sheffield United, Newcastle, West BRom og Marseille skulle alle have været i kontakt med Manchester United omkring Jesse Lingard. Spilleren ser dog West Ham som det mest attraktive skiftet grundet deres placering i tabellen.

Med tirsdagen sejr over Crystal Palace befinder David Moyes' mandskab sig nu på en fjerdeplads efter 20 kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED