AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 12:21
Surt show: Tysk stortalent foretrækker Real Madrid

Både Manchester United og Liverpool er blevet sat i forbindelse med det tyske stortalent, men han foretrækker angiveligt en fremtid i den spanske hovedstad.


En lang række af verdens største klubber har rettet kikkerten mod Bayer Leverkusens Kai Havertz, der i en alder af 20 år har imponeret stort i Bundesligaen. 

Blandt bejlerne er Manchester United og Liverpool, men de to Premier League-rivaler ser ud til at få svært ved at snuppe midtbanespilleren. 

Ifølge det spanske medie El Desmarque foretrækker Havertz nemlig at fortsætte karrieren i Real Madrid, og den unge tysker har allerede været i dialog med hovedstadsklubben. 

Ifølge Metro var Ed Woodward ellers overbevist om, at tyskeren ville havne i Manchester United, men skal man tro det spanske medie, er Old Trafford ikke hans foretrukne destination. 

Kampen om tyskerens underskrift kan dermed allerede være afgjort, inden den for alvor er kommet i gang, men som bekendt kan der nå at ske meget i fodboldens verden. 

Udover United og Liverpool har klubber som Bayern München og FC Barcelona også vist interesse for Leverkusen-profilen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED