Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 12:25
Surt show, PL-klubber: Målfarlig angriber vil til Bundesligaen

Gent-angriberen Jonathan David håber på at fortsætte karrieren i den bedste tyske række.


Stort set alle Big Six-klubberne har været kædet sammen med Gents Jonathan David, men meget tyder på, at vi ikke får den målfarlige angriber at se i Premier League i næste sæson. 

David, der scorede 18 mål i 27 ligakampe i 2019/20-sæsonen, har således en drøm om noget helt andet: 

- Det er overvældende, at så store klubber viser interesse for mig, men jeg er sikker på, at jeg kan tage det næste skridt, siger han til Sky Sports.

- Det er tid for mig til at skifte til en klub, hvor jeg kan udvikle mig og forløse mit potentiale. Bundesligaen passer bedst til mig. Den minder om den belgiske liga i forhold til tempo og fysik, men kvaliteten er naturligvis højere. 

På rygtebørsen er Bayern München og RB Leipzig blevet sat i forbindelse med David, og hans udtalelse må siges at være sød musik i ørerne på de to klubber. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED