AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 12:08
Surt show: Palace kan ikke annullere målmaskines lejekontrakt

Crystal Palace har ikke mulighed for at annullere Alexander Sørloths lejeaftale med Trabzonspor.


14 mål i 16 kampe er status for Crystal Palace i denne sæson, og det er kun bundproppen Watford, der har scoret færre mål end the Eagles.

Roy Hodgsons tropper har ellers haft en fin sæson, men de manglende mål kan ende med at koste dyrt for Palace, og der har derfor været rygter om, hvorvidt klubben vil forstærke sig på angrebsposten til januar.

Samtidig med Palaces målproblemer render Alexander Sørloth, der er ejet af Palace, rundt i Tyrkiet og scorer mål på samlebånd for Trabzonspor. 

Den tidligere FC Midtjylland-profil blev aldrig et hit på Selhurst Park, men med ni mål i 14 ligakampe er han lige nu langt mere målfarlig end Palaces nuværende angribere. 

Der har derfor også været snak om, at Palace kunne hente ham hjem før tid, men ifølge The Athletic kan det ikke lade sig gøre. 

Crystal Palace kan nemlig ikke annullere Sørloths lejekontrakt med Trabzonspor, og de kan dermed blot se til, mens nordmanden banker mål ind på stribe. 

Sørloths lejekontrakt med Trabzonspor udløber først i sommeren 2021, hvorefter tyrkerne har mulighed for at købe ham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED