AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 14:17
Supertrioen er klar for Arsenal: Lacazette tilbage efter skade

Alexandre Lacazette er tilbage i fuld træning, og han kan muligvis gøre comeback i den kommende runde.


Unai Emery må gnide sig i hænderne.

Han har nemlig igen Alexandre Lacazette tilbage på træningsbanen, hvor franskmanden efter en ankelskade nu træner sammen med holdkammeraterne igen.

På sin hjemmeside har Arsenal bekræftet nyheden, og det giver muligvis Unai Emery mulighed for at gøre brug af supertrioen bestående af Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette og Nicolas Pépé mod Sheffield United.

Oprykkerklubben er den kommende modstander i Premier League, der er tilbage i denne weekend efter en landskampsperiode. Det er dog først mandag, at Arsenal skal i aktion, og dermed får Alexandre Lacazette yderligere et par dage til at komme op i omdrejninger igen.

Den tidligere Lyon-angriber har ikke spillet for the Gunners siden Nordlondon-derbyet mod Tottenham den 1. september, og i fraværet af ham har den purunge Bukayo Saka blandt andre fået spilletid.

Foruden Alexandre Lacazette er talentfulde Emile Smith Rowe nu også med i træningen med holdkammeraterne efter en mindre skade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED