AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 21:26
Superskarpe Sørloth: To Premier League-klubber scouter nordmanden

Der er interesse for Alexander Sørloth fra flere klubber. Der nævnes blandt andet et par engelske mandskaber.


Det er endnu ikke lykkedes for Alexander Sørloth at slå til i Crystal Palace, men han scorer mål på samlebånd i Tyrkiet, og måske kan han vende tilbage til Premier League for en anden klub.

I hvert fald skriver det tyrkiske medie, Fotospor, at både Brighton og Newcastle vil sende scouts til Istanbul for at kigge på angriberen i den kommende kamp mellem Besiktas og Trabzonspor.

22 gange har nordmanden garnet for Trabzonspor, der lejede ham sidste sommer, og det har nu ført til interesse fra andre klubber. Tidligere er Aston Villa også blevet nævnt som en bejler, mens Monaco nu også sættes i forbindelse med ham.

Det er imidlertid ikke sikkert, at Crystal Palace kommer til at få ham tilbage, for Trabzonspor har en købsoption på den tidligere FC Midtjylland-spiller.

Trabzonspor siges også at være godt tilfreds med interessen for Sørloth, hvilket i sidste ende kan munde ud i, at de gør brug af købsoptionen og efterfølgende sælger ham med fortjeneste til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED