AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:08:2019 13:16
Supercomputer har talt: Dette PL-hold vinder Europa League

Når der fredag trækkes lod til årets Europa League-turnering, vil tre hold fra den bedste engelske række sandsynligvis være at finde i bowlerne. En supercomputer har dog allerede nu forudset, at det bliver et helt fjerde Premier League-hold, der vinder trofæet.


Det bliver et engelsk hold, der vinder Europa League i denne sæson.

Det har BT Sport's Script of the Seasons supercomputer i hvert fald allerede spået, selvom lodtrækningen til gruppespillet først finder sted på fredag. Det skriver Daily Star.

Fra Premier League er både Manchester United og Arsenal her med i bowlerne, ligesom Wolverhampton med stor sandsynlighed også klarer sig videre til gruppespillet. Men faktisk forudser supercomputeren, at det bliver et et helt fjerde engelsk hold, der ender med at løfte trofæet i Gdansk i slutningen af denne sæson  - nemlig Tottenham.

Computeren har nemlig regnet sig frem til, at Tottenham bliver treer i sin Champions League-gruppe og derfor træder ind i Europa League. Og her skal holdet fra London altså have gode muligheder for at stryge helt til tops i en ny europæisk finale året efter forårets tabte Champions League-finale.

For at det ikke skal være løgn, har computeren også et bud på den anden finalist, og det er såmænd vinderne fra 2017, Manchester United, som kommer til at tabe 1-0 til Tottenham i en ren engelsk finale. Ole Gunnar Solskjærs hold slår i øvrigt ingen ringere end Arsenal samlet 3-2 undervejs i et brag af en ottendedelsfinale, hvis man skal tro computeren.

Og hvad så med det sidste engelske hold, Wolves? De kommer til at gå videre fra gruppen blot for at tabe stort sammenlagt til Tottenham i ottendedelsfinalen.

Men husk, hvad Storm P. sagde: det er svært at spå - især om fremtiden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED