AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 17:40
Superagenten Jorge Mendes: Bruno Fernandes skifter enten nu eller til sommer

Det store spørgsmål er, om det bliver til Manchester United eller en anden klub.


Jorge Mendes er verdens måske mest indflydelsesrige agent, og han har en finger med i nærmest samtlige tranfers, der drager til eller forlader Portugal.

Derfor er Mendes selvfølgelig også involveret i Bruno Fernandes-forhandlingerne mellem Sporting Lissabon og Manchester United.

Han tør dog ikke garantere, at parterne når til enighed.  Til gengæld tør han garantere, at Bruno Fernandes skifter senest til sommer.

- Hvis han ikke skifter nu, skifter han til sommer, for Sporting har allerede snakket med andre klubber, siger Jorge Mendes ifølge Simon Stone fra BBC.

- Noget kommer til at ske, men jeg ved ikke, om det bliver nu, eller når sæsonen er ovre.

Det er jo et noget tvetydigt svar, som sagtens kan tolkes som en trussel for The Red Devils. Lige nu er det nemlig svært at blive klog på, hvordan forhandlingerne mellem de to klubber forløber.

Der er rapporter om, at man nu næsten er nået til enighed, men samtidigt er der også meldinger om det stik modsatte -  at de to klubber stadig er rygende uenige om, hvad salgsprisen for Fernandes skal være.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED