Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2020 16:51
Superagent om Özil-situation: Ren stupiditet

Spilleragenten Kia Joorabchian har tætte forbindelser til Arsenal, og han forstår ikke meget af, hvad der er foregået omkring Mesut Özil


Superagenten Kia Joorabchian repræsenterer både Willian, David Luiz og Cedric Soares i Arsenal-truppen, men ikke Mesut Özil, der har været ugens hovedperson i London-klubben efter det kom frem, at manager Mikel Arteta ikke havede udtaget ham til årets Premier League-trup. 

Tyskeren har siden svaret hårdt igen på Twitter, og forholdet mellem spiller og klub ser ud til at være brudt helt sammen. Og Joorabchian er trist over affæren, som man mener særligt en person er skyldig i.

- Jeg kan ikke se nogle vindere i den her situation, udtaler han ifølge talkSPORT.

- Özil giver ikke Arsenal en lærestreg ved at sdde udenfor og ikke spille, og Arsenal giver ikke Özil en lærestreg ved at holde ham ude af Premier League-holdet.

- Jeg kan ikke se nogle vindere, når der ikke findes en aftale mellem de to. 

- Det er ren stupiditet. For mig er det en vigtig rolle for agenten ikke bare at bringe dyre transfers til klubben, men også at løse problemer, når de opstår, tilføjer Joorabchian med henvisning til Özils agent, Erkut Sögüt.

Mesut Özil er heller ikke indskrevet i Arsenals Europa League-trup og kan derfor ikke komme i aktion, når The Gunners i aften besøger Rapid Wien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED