Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 08:53
'Super Bowl-shows' på vej i fodboldkampe?

The International Football Association Board overvejer at sætte tiden op på længden af pauserne i fodbold.


Når Super Bowl, som er en af de største sportsbegivenheder i verden, bliver afviklet, står den på stort show i pausen efter de første to quarters.

Nu undersøger The International Football Association Board (IFAB) at sætte længden op på pauserne i fodbold, så der er mulighed for at implementere shows i pausen, der minder om det, man ser i Super Bowl.

Det skriver den engelske avis, Daily Mail.

På et møde i morgen (torsdag) vil IFAB efter sigende diskutere muligheden for at hæve tiden fra 15 minutter i pausen til 25 minutter. 

Idéen er kommet fra det sydamerikanske fodboldforbund, CONBEBOL, men det er langt fra sikkert, at forslaget vil få opbakning.

Én af bekymringerne ved forslaget er, at chancerne for skader til spillerne vil være højere, fordi perioden uden aktivitet vil være betragtelig længere. 

Tilbage i 2009 forsøgte FIFA angiveligt at få hæve pausen til 20 minutter, men uden held, fordi mange fodboldfans kritiserede idéen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE