Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2020 14:23
Super-agent forsøgte at lave milliard-handel med Manchester United

Jorge Mendes forsøgte at lave en gigantiske handel med Manchester United i sommerens transfervindue.


I sommerens transfervindue var det Jadon Sancho, der var Manchester Uniteds store transfermål, men han var angiveligt ikke den eneste.

Barcelonas unge komet, Ansu Fati, blev også rygtet til Old Trafford, og der gik bl.a. meldinger om, at De Røde Djævle var villige til at betale en stor sum Ansu Fati.

I dag beretter den spanske avis, Sport, at det var Jorge Mendes, der forsøgte at orkestrere en handel.

Ifølge avisen havde Jorge Mendes - sammen med Manchester United - udarbejdet et €150 millioner-bud, der svarer til 1,1 milliarder kroner, som blev præsenteret for Barcelona.

Den spanske storklub afviste prompte, da de ikke var interesseret i at miste en spiller, som de anser for at være den næste store stjerne.

Dog melder Sport, at Jorge Mendes kunne lægge pres på Barcelona, hvis han kunne præsentere et lignende tilbud på nuværende tidspunkt grundet klubbens økonomiske situation.

VIND FOOTBALL MANAGER 21 HER:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED