AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 21:39
Super-agent blander sig: Lover Bruno Fernandes til United

Sportings Bruno Fernandes endte ikke i Manchester United denne sommer. Men Cristiano Ronaldos agent garanterer ham til United næste sommer.


Bruno Fernandes var denne sommer meldt tæt på Manchester United i flere omgange.

Men et skifte blev det aldrig til, hvilket åbenlyst har frustreret den portugisiske midtbanemand i stor stil.

- I ved alle, at jeg gerne vil spille i England. Men nu gider jeg ikke tænke på det, lød det fra Fernandes i portugisiske medier dagen efter transfervinduets lukning i England.

Trods det manglende skifte er det sidste ord i sagen dog endnu ikke blevet sagt.

For nu har den portugisiske superagent Jorge Mendes angiveligt garanteret Bruno Fernandes til Manchester United næste sommer.

Chefredaktør Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News skriver i hvert fald i en klumme, at Jorge Mendes nu har valgt at blande sig i transfersagaen efter det mislykkedes skifte.

Aktionen fra Jorge Mendes er formentligt et forsøg på at kapre Bruno Fernandes som klient og offentligt nedgøre Miguel Pinto, der er Bruno Fernandes' nuværende agent.

Jorge Mendes, der også har spillere som Cristiano Ronaldo og David de Gea under sine vinger, har allerede givet både United og Bruno Fernandes sit ord på, at et skifte uden problemer bliver en realitet, hvis Mendes er agent og mægler i sagen næste sommer.

Bruno Fernandes var også sat kraftigt i forbindelse med Tottenham i løbet af de sidste dage af det engelske transfervindue.

Dog skulle drømmedestinationen fortsat være Manchester United, slår avisen fast.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED