Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2021 16:39
Sulten Schmeichel: Vi er i en rigtig god position

Kasper Schmeichel mener at det er op til Leicester selv om man skal udvikle sig og få nye succeser.


Selvom Kasper Schmeichel ikke længere er nogen ung mand, så er sulten intakt. Faktisk er det helt vitalt for ham at det er tilfældet, fortæller den danske keeper ifølge BBC.

- Klubben søger altid mod at forbedre sig. Det er det vigtigste for mig, når du er i en organisation, som har haft succes, at sulten stadig er der.

- Du må ikke blive selvtilfreds og frygtsom. Det er dér, du tager foden af gassen. Vi har altid været på udkig efter det næste. Vi kan ikke bruge fortiden til noget - fortiden er overstået.
 
Ifølge Schmeichel er det op til Leicester selv om man vil rykke videre mod nye succeser eller bare nyde tilværelsen som den er.
 
- Vi er i en rigtig god position. Vi har haft meget succes på det sidste, men det betyder også at der er et valg at træffe: Ønsker du at blive ved det eller vil du udvikle dig og rykke fremad?
 
Leicester kan tage første skridt mod ny succes, når de i aften tager imod selveste Napoli på King Power Stadium.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE