AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 12:56
Succesfuld sportsdirektør: Jeg kan hjælpe Manchester United

Lille-sportsdirektøren Luis Campos antyder, at han ville være interesseret i at tage stillingen som sportsdirektør for Manchester United.


Manchester United skulle angiveligt have sat planerne om at udnævne en sportsdirektør på standby, men genopstår jobmuligheden igen, så indikerer Lille-sportsdirektøren Luis Campos, at han er fristet.

- Det er svært at se Manchester United i krise, men når udfordringerne opstår, er det fordi, man har et problem. Det er vigtigt at arbejde sammen, så man kombinerer det sportslige med det finansielle. Sker det ikke, har man retning mod en katastrofe, udtaler Campos til Sky Sports.

- Efter min mening burde alle klubber have en sportsdirektør, for en mand i den stilling er meget, meget vigtig. Jeg tror selvfølgelig, at jeg kunne hjælpe Manchester United, men jeg respekterer klubbens politik.

Manchester United er gennem de seneste år blevet kritiseret for en rekrutteringspolitik, som mildt sagt har været i øst og vest.  Man har hentet store såvel som mindre stjerner, men visionen og målsætningen har manglet.

Det er på dette punkt, at Campos mener, en sportsdirektør er essentiel.

- Førhen gjorde manageren det hele, men i dag ankommer information meget hurtigt. Man bør kende spillere i hele verden, og det er vigtigt, at en klub har et projekt og en sportsdirektør til at fortælle, hvilken retning man skal bevæge sig i, siger portugiseren, der tidligere har arbejdet sammen med José Mourinho.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED