AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 15:17
Suarez beder om forståelse: Jeg er trist over at Liverpool-fans er vrede på mig

Luis Suarez er trist over, at nogle Liverpool-fans er vrede over måden, hvorpå han fejrede sit mål mod The Reds sidste sæson.


Den der ler sidst, ler bedst, lyder ordsproget, og i sidste ende var det jo Liverpool, der kunne fejre Champions League-finalepladsen efter et sensationelt comeback mod FC Barcelona på Anfield sidste sæson.

I udekampen på Camp Nou var det ellers Luis Suarez, der jublede, da han scorede mod sin gamle klub, og det faldt ikke i god jord hos alle Liverpool-tilhængere. Det er den uruguyanske angriber ked af.

- Jeg ved godt, at nogle Liverpool-fans var sure på mig, fordi jeg fejrede mit mål mod Liverpool her på Camp Nou, og det er jeg trist over, fortæller Suarez i et interview med Liverpools egen hjemmeside.

- Jeg accepterer, at de er vrede, men jeg håber, de forstår min situation; Vi spillede på hjemmebane i en Champions League-semifinale. Jeg udlevede et af mit livs bedste øjeblikke, og jeg tror ikke, Liverpool-fansene har glemt min attitude i klubbens trøje.

- Forhåbentligt er de glade for Premier League-trofæet denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED